Asigurarea pentru locuinţa pe care v-o propunem, este o asigurare facultativă, care acoperă o paleta mult mai largă şi completă de riscuri, incluzand şi poliţa obligatorie, la acelaşi preţ*. Asigurarea locuinţei propusă de noi, acoperă riscurile de bază de dezastrele naturale (cutremur, alunecări de teren şi inundaţii) dar şi riscuri suplimentare cum ar fi incendiu, traznet, explozie, căderi de corpuri, coliziune cu vehicule, fenomene atosferice (inclusiv grindină), greutatea stratului de zăpadă, avalanşă, apă de conductă, furt al bunurilor din locuinţa (inclusiv acte de vandalism, produse cu ocazia furtului).

Pentru o oferta completă, vă rugăm să completaţi formularul aferent tipului de asigurare dorit – butonul se află în coloana din partea dreaptă. Completarea formularelor de asigurare nu implică nicio obligaţie din partea clientului pentru a încheia o poliţă de asigurare, acestea fiind folosite doar pentru ofertare. Completarea formularelor implica aceeptarea termenilor si conditiilor. Înainte de completarea formularului, vă rugăm să citiţi secţiunea Termeni şi condiţii.

 

 

 

 

* pentru suma asigurată>=20.000 Euro

  https://bachelorschreibenlassen.com

dissertation writing help

Warning: include(): Failed opening '/home/rris0346/public_html/wp-content/themes/v1/bottom.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rris0346/public_html/wp-content/themes/v1/footer.php on line 3